lördag 10 september 2011

Stockholm tur-retur = tusen tankar.

Igår åkte jag alltså till Stockholm tur-retur för att träffa en specialist på sköldkörtel/binjurar och hela den biten. Det är en annan historia, men mina binjurar fungerar inte som dom ska, och jag lider dessutom tydligen av östrogendominans.. tänk vad mycket sjukt som kan gå fel i kroppen.

Jaja, det var inte det jag skulle skriva om, men, under mina resor hann jag tänka så mycket tankar, att jag måste skriva ner några av dom, haha! Kan hända att jag uppdaterar när jag kommer på fler av dom.

En av tankarna slog mig på hemvägen, på tåget, och det började skymma så smått. Då tänkte jag "men, tänk om ett rådjur skuttar ut på spåret nu, och vi kör på det, då kommer det ju komma blod och slams på fönstrena.." (och då kom jag på ett ord som Jens lärde mig, nämligen "gore"= inälvsslafs) och tanken på rådjursmos på rutorna framkallade ordet gore i huvudet, och då slog mig en annan tanke, nämligen Al Gore! Gött efternamn liksom! Och då började jag garva för mig själv till synes helt oprovocerat för de andra i min kupé som inte kunde följa min tankebana. Dom blev nog lite rädda för mig.

Andra småtankar som dök upp i skallen under dagen: jag ÄLSKAR stockholmska! "ÅH vad jag vill ha en Iphone!!" (detta tänktes tusen ggr på tåget). "Vad underbart det är att titta på människor", "Gud vad jag pratar mycket", "Gud vad jag tycker om att prata mycket" och så vidare och så vidare.

Jag lyssnade på Sunset typ.. fem gånger rakt igenom under dagen, sen blev det lite Notre Dame de Paris. Läste. Sov. (Höll på att skriva "sovde", haha!)

Är sådär lagom pigg idag, gick upp 05.15 igår morse, och lade mig 01.30 nån gång, så jag dygnade nästan. Dock kom mami hem från Holland idag (hon o H har sålt båten.. sad) så det piggar upp mig! Hon hade dessutom köpt gott godis till mig på färjan, puss mamma!

Nej, nu ska jag slöa i min goa fåtölj och kolla på bra tv/serier hela dagen. Me loves saturdays!

Pax!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar