lördag 18 december 2010

Julavslutning

Idag hade vi julavslutning och jag har ännu inte riktigt fattat att jag nu kommer vara ledig i tre veckor. Det skall både bli skönt och jobbigt, skönt för att få sova, vila och slippa stressa, jobbigt för att jag kommer sakna alla så SJUKT mycket.. Låter kanske klyschigt men det är så jävla sant. FY vad jag älskar mina lärare och min klass!!

Hur som helst, jag busade lite med Jonna igår och det blev uppskattat, haha, så det var jättekul!

Dagen idag innebar "Open stage" där alla som ville fick uppträda med vad som helst, bland annat fick vi se julpjäsen som några i klassen skrev ihop för att spela upp för massa barn, den var sååå bra och mysig och jag skrattade som bara den!!
Det bjöds även på duettredovisningar, små sketcher, Oscarstomte-utdelning och sist men inte minst så visade vi upp numrena vi jobbat med i både kören och dansen, nämligen "Circle of life" från Lejonkungen (detta har jag iofs nämnt redan) och "You can't stop the beat" från Hairspray. Det var kul men ganska kaotiskt, haha, 40 pers i ganska "stora" danser inne i salongen... kul var det i vilket fall!
Vi tackade även av underbara Ann som går i pension nu, FARAO vad jag kommer sakna henne och våra härliga prat. Tusan vad dumt. Pontus i klassen hade skrivit en låt till Ann som vi alla framförde, och så hade vi lagt ihop pengar och köpt en "korg" (som i detta fallet var ett tefat att åka pulka med) med godsaker, även en flarra whiskey som jag införskaffade igår under min första tur ever till systemet, sicken ära för Ann, haha! Ann och alla lärare blev djupt rörda och många tårar föll, det var faktiskt underbart att se, speciellt Jonna, shit så söt hon var.

Efter denna känslourladdning blev det jullunch med landgång, shit vad mycket grejer det var på den, och jag drack julmust som en tok. Mys! Sen var det dags att säga hej då till alla, kändes helt konstigt och tillslut riktigt jobbigt, så när jag stod och diskade och fejade i pentryt grät jag nästan, käre barn! Jag var så rörd över känslan att jag tycker så förbenat mycket om alla. MEN tre veckor kan nog svischa förbi, är jag övertygad om!

Sen hängde jag naturligtvis kvar i skolan till fyra, rensade skåpet, diskade upp, fejade och donade, tittade på kort från showen som vi fick idag osv. Dock drog jag hem och började tokstäda då det skulle droppa in folk till mig, först Lisa, Eva och Anna och vi gjorde tacos och åt och hade übermysigt, sen dök även några grabbar upp och vi tittade på film, downade både "Se upp för dårarna" och "Love actually", härlig och mysig kväll!
Nu har jag precis städat undan och diskat allting, och här sitter jag nu. Känner inte för att sova än, även om jag är ganska trött, men eftersom det är LOV kan jag vända på dygnet precis hur mycket jag vill, eftersom jag inte måste vara pigg efter helgen, najs! Jag älskar ju nätterna mest, hehe!

Nej, nu skall jag gå ut med soporna, och sen duscha! Sen får vi se vad som händer.

Bjuder på en bild från Movie Mix, från Disney-medleyt!

Pax vobiscum och fridens liljor!


Fotograf: Marcus Gustafsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar