söndag 16 januari 2011

BRILJANT!

Har gnuggat geniknölarna och kommit på en briljant lösning på ett problem!
Jag och Emilia vill så himla gärna se Mimers Vintervarieté, men vill inte missa något i skolan, så vi har funderat fram och tillbaka hur vi skall göra, MEN nu har jag kommit på en potentiell lösning!
Såhär ser den ut:
Varietén är på onsdag kväll, om vi går tidigare från skolan (missar MuKu) och tar bussen till Hässleholm, så hinner vi med ett tåg till gbg som går 15.01 och som dessutom är det billigaste på hela dagen, 190:-. Vi ankommer till gbg vid 17-snåret vilket ger oss tid att äta lite innan varietén + ta oss till Kungälv.
Väl i Kungälv ser vi varietén, och efter det sover vi förslagsvis hos Emilia om det går bra för hennes familj, sen har vi i förväg kollat med Jens, som skall till Bjärnum på torsdagen för att ha stepp med oss, om vi får åka med honom från Kungälv till Bjärnum tidigt på torsdag morgon! Så då hinner vi till skolan! BRILJANT I tell thee!! Hoppas vid GUUUUD att Jens vill hjälpa oss, annars är det kört, för resten av planen funkar. Åhhhh vad jag hoppas att detta skall funka, vill så gärna se Varietén!

Ja, så atteh, sovandet blev det sådär med... MEN nu gör jag ett nytt försök! Bara fyra timmar kvar till tvättid, haha!

God natt igen, fridens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar