tisdag 22 februari 2011

Kvällstur.

En spontan promenad till skolan. Det var helt upptänt och skratt klingade innifrån, och det visade sig att hela Casino-gänget var där och repade! Jag blev helt glad och jäkligt full i skratt med tanke på att jag endast hade pyjamas på mig under min stora jacka. Så jag bestämde mig för att snabbt ta med mjölk, ost och smör hem, för att sedan ta cykeln tillbaka och dansa lite, nu när det ändå var massa roligt folk där!
Tänkt och gjort, jag älgade hem, satte på mig danskläder och cyklade som en blådåre tillbaka. Även Erik, Mosse och Johan var där, men dom bastade så jag körde igång och gjorde dansuppvärmningen, sen plankan och lite andra godsaker, sen steppade jag igenom numret till Addams ett par gånger, stretchade lite, sjöng lite, larvade runt lite.
Jonna undrade vad f*n vi gjorde där, "har ni inga liv?!". På det svarade jag "nej" och hon sa "jag tycker synd om er.." varpå jag glatt tackade för det, haha!

Nu däremot skall jag hoppa i ett bad, det är hiskeligt kallt ute (fem minus, men mycket kallare när man cyklar) och sen skall jag äta glass (haha!) och kolla på nåt bra, film eller serie, vi ser vad det blir. Mys!

Pax!


Skönt att vara glad igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar